Політика конфіденційності

1. Вступ

Ви завжди повинні бути в змозі відчувати себе в безпеці, коли ви надаєте нам свої особисті дані. Ця політика конфіденційності пояснює, як Tjejjouren Väst збирає та використовує ваші персональні дані. Він також описує ваші права по відношенню до нас і як ви можете забезпечити свої права. Tjejjouren Väst є контролером даних відповідно до цієї політики і несе відповідальність за забезпечення безпечної та правильної обробки ваших персональних даних відповідно до GDPR (Загальний регламент про захист даних) Загального регламенту про захист даних, який набрав чинності 25 травня 2018 року.

2. Контролер даних

Tjejjouren Väst, організаційний номер 8024601-9284, є контролером даних для обробки ваших персональних даних на наших веб-сайтах tjejjourenvast.se та додатку Stella та в інших наших операціях. Інформацію про те, як зв'язатися з нами, можна знайти нижче. 

3. Коли ми збираємо ваші дані

Коли ви даруєте подарунок Tjejjouren Väst

Коли ви стаєте членом Tjejjouren Västs

Коли ви підписуєтеся на наш лист про членство

Коли ви подаєте заявку на вакансію в Tjejjouren Väst

Коли ви відповідаєте на наші опитування або берете участь у деяких з наших кампаній

Після того, як ви відвідали наш веб-сайт (файли cookie)

Коли ви виконуєте волонтерське завдання в Tjejjouren Väst

Або коли ви іншим чином зв'яжетеся з нами

4. Які дані ми збираємо і як довго ми їх зберігаємо?

Коли ви даруєте подарунок
При оформленні подарунка ми зберігаємо інформацію про транзакцію (суму, час, вид транзакції і вид подарунка). Якщо ви зробите пожертву через Swish, ваш номер телефону та інформація, яку ви надали у зв'язку з оплатою, будуть збережені, наприклад, ваше ім'я.  

Ці дані зберігаються через Swedbank і, можливо, банк Giro.

Коли ви стаєте членом
Персональні дані, які ми збираємо та зберігаємо в нашому реєстрі членства, - це інформація про ім'я та контактні дані, такі як адреса електронної пошти та номер телефону, а також інформація про транзакцію для вашого членського внеску (сума, час, тип транзакції).

Коли ви волонтерите разом з нами

Персональні дані, які ми збираємо та зберігаємо в нашому волонтерському реєстрі, - це інформація про ім'я та контактні дані, такі як адреса електронної пошти та номер телефону, а також інформація про транзакцію за членський внесок (сума, час, тип транзакції та тип подарунка). Ми також зберігаємо будь-які фотографії та фільми, де ви з'являються у зв'язку з подіями та / або тренінгами, в яких ви берете участь як волонтер з нами. Якщо вони використовуються, це робиться лише внутрішньо в інтрамережі Tjejjouren Väst.

Коли ви шукаєте підтримки у нас

Коли ви звертаєтеся за підтримкою до нас через нашу електронну пошту, чат або додаток, ви можете залишатися анонімними. Коли ви зв'яжетеся з нами електронною поштою, ваша адреса електронної пошти та ім'я, яке ви надаєте, будуть збережені для того, щоб ми могли відповісти вам.  

Ми збираємо анонімну статистику про наш бізнес щороку і, отже, зберігаємо дані про те, скільки людей звертаються за підтримкою до нас, контактна форма, потреба в підтримці, місцезнаходження. Ця інформація не може бути пов'язана з конкретною особою і є повністю анонімною. 

Коли ви подаєте заявку на посаду у нас

Коли ви подаєте заявку на посаду з нами, ми збираємо вашу контактну інформацію та інформацію про вашу кваліфікацію. Ми зберігаємо дані до тих пір, поки це необхідно для виконання нашої роботи. Ми можемо зберігати дані довше, якщо нам доведеться за законом або для захисту наших законних інтересів, наприклад, у випадку, що триває судовий розгляд. Ваші персональні дані будуть збережені до 36 місяців після того, як ми їх отримали. 

5. Чому ми зберігаємо ваші дані

Ми обробляємо ваші дані для наступних цілей:

Щоб мати можливість відповісти, коли ви зв'яжетеся з нами і попросіть нашу підтримку.

Обробляти подарунки та відповідати законодавчим вимогам щодо зберігання договорів

Щоб мати можливість відповісти на ваші запити про ваше членство, волонтерство, вакансії або подарунки

Складання анонімної статистики для покращення наших операцій 

Інформація, що міститься в нашому реєстрі волонтерів, використовується для інформування про нашу діяльність, запрошення на репетиторські зустрічі, тренінги, щорічні зустрічі тощо.

6. Правова основа

Надсилаючи інформацію Tjejjouren Väst, ви даєте дозвіл Tjejjouren Västs реєструвати та зберігати дані та обробляти їх відповідно до цієї політики конфіденційності. Як правова основа для обробки, Tjejjouren використовує виконання Väst угод, юридичних зобов'язань, законних інтересів або згоди. Обробка відбувається відповідно до чинного законодавства і означає, що персональні дані не зберігаються довше, ніж це необхідно, щодо цілей обробки.

7. Ваші права

Якщо персональні дані, які ми обробляємо про вас, є неточними, неповними або неактуальними, ви можете попросити їх виправити, доповнити або видалити. Наприклад, ви маєте право на видалення ваших персональних даних, якщо вони більше не потрібні для цілей, для яких вони були зібрані, до тих пір, поки нам не доведеться зберігати ваші дані за законом або захищати юридичну претензію. Якщо ви не згодні з балансом інтересів, який ми зробили, ви також можете заперечити проти обробки або попросити нас обмежити її, зв'язавшись з нами. Ви маєте право на доступ до вашої інформації.
Щоб отримати доступ до інформації, яку ми маємо про вас, будь ласка, зв'яжіться з нами. Якщо ви дали згоду на обробку, ви маєте право відкликати згоду в будь-який час. 

Якщо ви хочете відкликати свою згоду, будь ласка, зв'яжіться з нами. Для нас важливо, щоб ви відчували себе в безпеці. Ми захищаємо вашу конфіденційність і завжди прагнемо обробляти ваші персональні дані з максимальною повагою. Якщо ви все ще вважаєте, що ми обробляємо ваші дані неправильно, будь ласка, зв'яжіться з нами. Ви також маєте можливість подати скаргу до Шведського органу із захисту конфіденційності (IMY).

8. Хто може отримати доступ до ваших даних?

Tjejjouren Väst не буде продавати, здавати в оренду або здавати в оренду зібрані персональні дані.
Дані, зібрані у зв'язку зі Swish, транзакції на подарунки або платежі учасників, можуть бути передані нашому ІТ-провайдеру для платіжного рішення. Однак Захід завжди несе відповідальність за лікування. Персональні дані можуть бути розкриті, якщо це необхідно для дотримання чинного законодавства, регулювання, судового процесу або запиту від виконавчого органу та для захисту законних інтересів Tjejjouren Väst.  

9. Зберігання персональних даних

Tjejjouren Väst вжила технічних заходів безпеки, необхідних для захисту ваших персональних даних від неналежного доступу, зміни та видалення.

10. Зв'яжіться з нами

Притулок для дівчаток Захід
Північно-Східний прохід 7B
41311 Гетеборг
info@tjejjourenvast.se
Реєстраційний номер компанії: 802460-9284

Політика встановлена: 2022-01-13
Створення: Габріелла Томпсон Графлунд
Затверджено: Рада Tjejjouren Väst