Om oss

Stöd oss

 

Vi gör skillnad!

Tjejjouren Väst fyller en livsviktig samhällsbärande funktion i dagens samhälle. Vi är en av de största tjejjourerna i Sverige. Tjejjouren Väst är en ideell organisation som överlever tack vare bidrag och gåvor.

I vår stödverksamhet möter vi varje år över 3000 tjejer och unga kvinnor. Tack vare vår digitala stödverksamhet kan dom få det stöd och den hjälp dom behöver för att orka kämpa vidare.

Vuxenvärlden måste se till att dom får sina behov och rättigheter tillgodosedda. Därför finns vi, för att skapa ett jämställt samhälle där tjejer och unga kvinnor har lika rättigheter och goda livsvillkor.


Din gåva betyder allt

När du ger ett bidrag till Tjejjouren Väst så bidrar du till att tjejer och unga kvinnor som inte mår bra får någon att prata med när livet gör som mest ont. Bidrag som kommer in till oss går till att stärka upp vår stödverksamhet.

Vi har många som söker sig till vår stödverksamhet, och våra resurser räcker inte till. Vi behöver ständigt utöka och utveckla vår verksamhet för att möta ett ökande behov. Din gåva gör det möjligt för oss att hjälpa fler.

Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. När du ger en gåva eller blir månadsgivare så godkänner du vår integritetspolicy. Här hittar du vår integritetspolicy i sin helhet.

För mer information om hur vi bedriver vårt insamlingsarbete, läs vår insamlingspolicy.


Våra sponsorer och samarbetspartners